dinsdag 5 augustus 2014

Week 2 : Courgette!

Fenna's bladerdeeghapje met courgette



Fenna is ons jongste kuiken van de vier maar als het gaat om groenvoer is zij het enhousiastste kuiken.  Geen wonder dus dat ze ons snel inspireert met dit (borrel) hapje.

Nodig :
een teen knoflook, wat (olijf)olie om mee te bakken, een kleine verse courgette uit eigen tuin, 4-5 plakjes bladerdeeg en strooikaas of kruiden

Laten we beginnen :

Snij de courgette in schijfjes.  Bak de courgetteschijfjes in de pan samen met de knoflook (uit de knoflookpers).
Lek de gebakken schijfjes op het midden van een blad bladerdeeg.  Sla de randen om.  Bestrooi met kaas of met kruiden (wij hebben tijm, rozemarijn en peterselie uitgeprobeerd)



Leg je bladerdeegtaartjes zo'n 15-20 min in de oven.

En klaar!  Eet smakelijk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten